Jonas och Gurras " what 2 do under sommaren" part 2 !

... ja det va det alltså dax för part 2 i "what 2 do under sommaren" och denna gång handlar det om vilka stilar som funkar, och vilka stilar ni bör bära för att ha en fantastisk sommar. detta inlägg är alltså en fortsättning från jonasmustasch.blogg.se där vi tidigare har tipsat om stilar såsom "kaptenstilen", "hawain tropic" och den odögliga "jocke stolpe-stilen". så ja, då anser jag att ni läsare är tillräckligt informerade så då börjar vi väl helt enkelt.

vi har tidigare haft lite havstema, vilket jag och jonas tycker är kanon, men nu är det dax att ta till nya medel.
Denna stil har vi valt att döpa till "Urban Kowboy" och är faktiskt lite utav en personlig favorit. Som ni kommer att se på bilden under, så briljerar Jonas fullständigt när han kompelterar kowbojskjorta, skinnväst och scarf med en Gittarr. detta anser inte vi nödvändigt, men skall man gå hela vägen med stilen så är det något vi starkt rekomenderar. Om du skulle ha ett par Boots också så är du redan hemma. Om ni tycker att denna stil tilltalar er så är det bara att gå ut och shoppa, om ni nu inte redan har alla dessa prylar hemma..

Snyggt Gurra, Kowboy e häftigt! Vi kommer köra vidare på det musikaliska temat med gitarr. Men denna gång beger vi oss inte till vilda västern utan till de vilda festivalerna som går av stapeln i sommar. På festivalen ska du ha på dig ett hårdrockslinne, alltså en t-shirt med avrivna armar. Väldigt viktigt att du inte använder en sax när du gör detta, då blir det bara en avklippt t-shirt, armarna ska rivas av. Som i Jocke Stolpe-stilen ska det även här användas en bandana, men denna behöver inte vara röd, svart är faktiskt tuffare. Kan du hantera en gitarr kommer du att göra succe på festivalerna då du lätt kan smöra upp de damer som kommer att befinna sig runt ditt camp. Viktigaste atteraljen i denna utstyrsel ser du på bordet bakom, ölen. En festival utan öl är som en bil utan hjul eller som en katt utan svans, det funkar helt enkelt inte!


Sommarens sista stil kommer jag (Jonas) och Gurra gå igenom med er ihop. Denna stil är egentligen inte så svårförklarad, bilden talar för sig själv. Vad som är viktigt att tänka på är att huvudbonaden är av yttersta vikt då den skyddar mot solen. Stilen i sig fungerar både den soliga dagen, då främst på stranden, men även de dagar då det regnar. När det regnar bör denna stil användas i sängen, lämplig aktivitet är brottning med en söt tjej/kille. Nog om det, här ser ni stilen!


jag hoppas att ni läsarna har hittat någon stil som tilltalar er, om inte, kontakta oss så kan vi hitta på en stil för just dig ! för att ni skall kunna smälta alla intryck om de olika aktiviteter man skall utöva under sommaren, samt stilar som man skall och bör bära, så återkommer vi om någon dag eller 2 med ytterliga sommartips! hoppas alla e nöjda!

på återseende/ Gurra och Jonas


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skall vi killar tänka på som inte har kooola tattoes som gurra??

2010-05-08 @ 18:43:14
Postat av: martina 21

jag blir super blöt i bäret när jag ser er

2010-05-08 @ 18:46:58
Postat av: Vapendragaren

Otippat att gurras censur sträcker sig ner till knäskålen, fy fan vilken best!

2010-07-02 @ 21:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0