fredag å bädminntånn!

hej igen,. det blir allt längre å längre mellan inläggen. lika bra det kanske, har tappat suget totalt.
men va fan ja kommer igen likt micky rourke i the wrestler. 
i måndags efter ett arbetspass fick ja reda på att det inte finns ngt mer att göra på jobbet för tillfället så ja fick kicken. nää då så illa e det väl inte. han sa bara att ja skulle va hemma i två veckor på grund av att ja drack på jobbet för mycket. helt förståligt men e man tössti så e man.
 idag va ja å  petter å spelade bedminton i mölndal. ett dåligt knä från min sida gjorde petter favorittippad fast med finurlighet å finnes överlistade ja han. 3 - 1 i set blev det å tårar rann ner för petters kind..

listar kanske ngt imon.


kalasmannen !

-det spelar ingen roll om en millimeter eller 12 meter, e det offside så e det offside, säger glenn hysen på fifa. och oj så rätt han har. 
igår va vi på kalas i hanhalsgården, carro å cissi dom fyllde 20 år och hade ställt till med ett sjuhelvetes kalas. i sin helhet va kvällen skit kul, mycket dans varvades med mycket läskande i baren.  synd bara att kvällen skulle avslutas med att man får en total flipp å åker in till clubmingel bara för att ja skall leta upp en tjej som va på festen och som ja sedan trodde va på mingel. ja hade fel och efter en visit till baren så blev ja hänvisad ut ifrån stället. ja hade väl gjort mitt där antar ja, fast ja klandrar dom verkligen inte. rödmosiga kinder spritlukt å dåligt balanssinne va det ja hade att erbjuda.
kvällen avslutades med en 150  grammare med ost å hemfärd gråtandes. sådant e livet ibland.
tack carro  å cissi för ett bra kalas.

hej svejs allesammans.

john alhberg e kool å john berggren med vill dom att ja skall skriva.. ok då. john ahlberg å john berggren e koola

ja e kär i the hills audrina

kul kort på henke nedanför föresten.. skål !


lilla lördag!

hej hå, ja e lite krasslig idag så därför blir det ett ganska kort inlägg.
 rolig nyhet, denise å hennes vapendragare emma e hemma för att göra p-niklas å kungsbacka osäkert igen. så se upp allesammans. sen kommer ju ett  nytt bra band till west coast riot också, parkway drive.  nya å nya men nytt släpp till festivalen  e det iaf. tror ja ! bra som snus e det iaf.
  ikväll är det roma - arsenal på tv. eftersom det mesta går emot mej för tillfället så vinner väl pastaätarna från rom ganska lätt. men man kan ju alltid hoppas ! sen hade ju grädden på moset varit om zlatans å hans manskap hade kunnat klämma till manu likt denn finne i röven dom e ..
på lördag har min arbetskamrat carro fest med sin kompis cissi , kan nog bli kul. patenterade dansmoves från brillman utlovas för de som skall komma.
 nu skall ja svampa lite ! hej då allesammans. ps, välkommen mats (boddsmustasch.blogg.se)
 

fredag ! en liten lista blir det allt...

hej hå ! mi iiamo andreas brillman, estoy muy bien! yo trabajo en nintendo..
 impade eller ?? hepp, skit i det då.
det har inte hänt så mycket denna vecka, gjorde debut på tingbergsvallen i måndags. känndes gott att träffa laget igen faktiskt.  annars har det vart relativt lugnt.

en lista över 5 stora besvikelsr kommer här så kanske det kommer ngt mer uppryckande imon !

5. när wimans blev wimans 2 som sedan ledde till att allt sket sej. fan va bra det va i början.

4.mötley crue i globen , försökte länge intala mej att det va bra. men det va båda dåligt och hade urusla platser.hoppas på bättre denna sommar.

3.alla gånger ja blvit lurad och uppmuntrad till att få en lägenhet.. å så skiter det sej i sista sekund ! 5 gånger har det nog hänt..

2. mangus hedmans ingripande mot senegal i vm 02 ! sicket luder.

1. när jonas andersson ringde tidigt i denna vecka å förklarade lugnt å sansatt att ja å tobias helt enkelt inte va välkomna till halmstad. gillar han ändå.

nu skall det läskas på stan ! hej svejs.

ps, så som homer ser ut på bilden kände ja mej efter jonas samtal


söndag..

då va det söndag igen, länge sedan man skrev på denna blogg nu! lika bra det kanske med tanke på att det inte händer så mycket för gurra brillman @ the moment. det blev ju ingen lista igår, inget skrivande överhuvudtaget som ni kanske märkte. har haft helt mycket att stå i denna helg helt enkelt.
 Blev bilägare igår, en stolt sådan till en kool grönaktig peagout eller hur fan det stavas, en fransk liten snigel iaf som sitter som en läpp på vägbanan!
fredagen blev relativt lugn, 10-15 starköl å guitarhero å ett hejdlöst jävla gung i pojkrummet. jonas (jonasmustasch) regerade på sången fast peekade lite väl på the kill. ett Outhärdligt gällt skrik som inte liknande någonting väckte grannbarnen, men det va skoj ändå.
 igår drack vi öl på storm 60 å sedan sticky fingers. ja drack mest på storm å mest ute också. såg en snygg tjej som sa att ja skulle klippa mej när ja gjorde ett närmande. funderar starkt på att klippa mej nu.
kom på igår att ja saknar per åhlin väldigt mycket. hoppas får träffa han snart.
ja hoppas för er att det händer något roligt snart så att denna bloggen blir lite roligare å lite bättre än va den e för tillfället.
pix pax på att åka ner till halmstad dom gånger vi skall åka ner till jonas å boman föresten.

här kommer en liten lista på de 5 låtar som gurra krämar på youtube för tillfället !

5. totalt jävla mörker - kall värld

4. skid row - i remember you. ( varför? jo för den e bra)

3. trepalium - sick boogie murder

2. dundertåget - lajv från nyhetsmorgon. längtar tills att se dem !

1. pilgrimz - shake a feather. tror ja den heter iaf. kommer till sweden,. shabaAaam!


RSS 2.0