chamonix nu


japp, nyrakat kön osv osv.. nu bär det som sagt! ja får ju dock inte åka något utan får helt enkelt vara ett moraliskt stöd för mina pojkar som skall åka i backen. mitt knä är min last, tror någon har öppnat det någon gång på fyllan å lagt en bajkorv, skruvmejsel å något annat knastrigt för det e så det känns i knät ungefär.
 fuck d som timbuktu sade en gång för nu skall det fokuseras på skojigare saker. öl å dans å lite mer dans å lite mer öl, en oslagbar kombination.
 det kommer ju inte bli något inlägg eller ngn kool lista på ett tag nu så ja gör en liten topp 3 lista över saker som hänt denna julhelg så får ni hålla till godo med den så länge!

3. julsnapps, ja e bäst på att dricka

2. mittguitar hero world tour som höll i 2 timmar. fuck that shit

1. jonny å jessica på jobbet. dom vet varför 1 platsen e deras.

nu kom mats le chauför, hej då  skitstövlar!

hjuvlafton imon!

hej hej igen allesammans, mycket roligt att fenomenet "mustasch blogg" börjar sprida sej som en löpeld i hushållen! först kom ja å sedan har vi även jonasmustasch.blogg.se och sist men inte minst så hittar vi jonnysmustasch.blogg.se!
eftersom nu detta e vänner till mej så skalj ja inom snart framtid lägga upp så att man kan klicka vidare till deras "page". tycker dock att dom behöver göra sej välförtjänta av detta, att driva en blogg e inget man kan göra med förbunda händer eller fötter. 
 Imon fyller ja år, japp ja fyller år på denna dag som självaste rudolf å de andra kåta renarna eller va det är anländer på de vita hustaken.  -får du lika as många paket?? så lyder en fråga ja har fått många gåner.. en annan lyder, -hur kan du vara så välhängd när du e så smal? ja du det vet ja inte ja, mycket mjölk å bra gener antar ja.inga vikter här inte!
nu när ja ända öppnar mina tankar å blottar mina vackra själ så tänkte ja skriva en liten julklapps/presentlista!
ingen slags nedräkning denna gången dock utan bara saker ja vill ha osv, håll till godo!

skägg: no shit sherlock, vem vill inte kunna ha skägg??fan

transformers 2: efter 1:an så vill ja bara he mer å mer å mer!

att pernilla vahlgren bryter nacken: i den där pestbärande reklamen där hon ringer sin mamma för att berätta om hennes nya hårfärg hoppas ja gång på gång att hennes nacke skall gå av. fan va hon psykas den människan!

att ja få mer klappar än min bror: haha, sannt tyvärr

el maco : vem vill inte att el maco grande blir fast i utbudet av burgarna

bli bättre på att öppna dörrar: även den lättaste dörren kan vara en rejäl utmaning för brillman

längre hår: varför inte?

cassano tröja: kOOl!

nu skall mats å tobbe å ja äta mack dånalds. hoppas på många fäjsbook gratulationer imorron! hej då!







lördag, gräj of the day


öl i handen, check! the haunted spelas i stereon, check! kool katt brevid mej, check! partaj i kväll, of course ett check till!
som ni förstår ¨så e det lördag, skall spela fifa hos john å sedan gå ut i götet för klubba, dansa eller va man nu kan kalla det. den obligatoriska lördags listan som väckt mycket uppståndelseå glädje bland läsare uteblir idag tyvärr! noOt!
idag en lördag som denna så är det koola eller spektakulära higg fives som listas.. kan även vara low fives men somsagt, ni förstår grejset!

10. leibratt high five! inte bra när man spelar fifa, kass

9. en handklapp som övergår till kram / lite knäppar med fingrarna(en så kallad negerhälsning enligt john s ahlberg) i många amerikanska filmer kan man se detta fenom.

8. en vanlig high five i fart med många händer., bra när man gjort mål i någon sport , kanske innebandy

7. gimme low, to slow. koolt om man vill reta up någon eller almänt spexa

6. high five i luften med kraftig sving, man missar sedan med flit å greppar tag i den andras ben som åker uppåt.  svårförklarat men koolt

5.fick precis stryk av en enok å john i fifa, dom e kassa.

4. en klunk med näven med bara fisten. schhhdoonk!

3. ingen hign five direkt kanske, men när man gjort något kool men när man sagt något kool eller gjort något kool så låter man de andra "picka"i handen som en hungrig fågel unge. detta gör de e tv serien scrubs.

2. hög high five med 2 händerna högt upp i luften, bra fart å med inlevelse e given succe! schmaaack!

1. tango and cash high five! sly å kurt russel förenas i denna godbit till film å gör den koolaste high five som finns.. går inte beskriva, kolla på filmen eller youtube eller ngt. koolt!

nu skall ja å mina kamrater förenas i fifa kväll å öl.. ps, vilket e det stössta djuret i götet?? en ORM!

mvh/gurra

rökt

Jag e rökt! det vill säga att ja totally upp fuckad i mitt vattenhål till skalle!
nästan inte ett öre på sitt lille kort, å inte en riktig tillstymmelse till skägg på hakan. ja e ju för fan snart 23 år, ja ni läste rätt. vet inte om det e ovissheten på mitt jobb om man får stanna kvar eller att el maco grande inte kommer tillbaks, vem vet det kanske den gör men ja vill ha den regulary i utbudet av de andra goda burgare! strunta i den jävla bönburgaren eller mc fish eller något. hoppas ni nu inte tror att ja klagar på dånken för edt gör ja ej, vet inte hur många bakfyllor och hungernödar som ett par cheese har räddat mej ur.
nu skall ja äta sedan kolla på en kool katt, nämligen raffe som e en liten rotweiler valp. min bror som det går jävligt bra för har nämligen införskaffat en sådan. 
fredag imon osv osv. 

hoppas det blir en muntrare gurra till helgen! cheers/ lövet brillman
 


play pingis or daj motherfucker!

hej alla vänner, tänkte att innan ja går in på massa struntämnen så vill ja bara säga att pingpong is pingis! gå in på youtube.com å sök på anders och måns mellanslag pingis. rolig unnderhållning och ack så sannt.
jag tror att ja missförstått hela denna grejen med att blogga.. att man då och då skall skriva något intressant räcker tydligen inte för många. alla vill ha mer av den läckre gurra och hans flinka fingrar. förståligt måste ja väl säga!
ja å mina kamrater var nere i halmstad i helgen å hälsa på jonas å bomme som ni kanske vet, riktigt bra helg i sin helhet. 
 jag tänker skriva några saker eller  gissa några saker som ja tror många stör sej på med mej. framför allt saker som ja tror tobbe stör sej på. 
jag dansar mycket, pratar mycket,kan vara för högljud, startat ofta band på fyllan men spelar aldrig, ljuger ganska mycket om onödia saker och sedan glömmer av att säga att ja ljugit, frågar ofta om saker i en film när ja inte fattar, busar mycket, spexar mycket, kör sällan bil, tankspridd, tar ibland lång tid på när någon skall hämta mej, när det e en snygg tjej på teve så måste ja säga det hur många gånger som hellst, min humor som ja å mats har, att ja älskar adebayor ( arsenals togones). 
så nu har vi fått några av de sakerna ur världen, nästa gästabloggare blir nämligen tobbe å då kanske han lägger till några saker på denna lista. 
hoppas att ja inte behöver påpeka att ja e en jäkligt fin ta2uerad å go grabb väger upp för de tidigare nämda grejorna.
 
snart fyller ja år (julafton) har ni mitt nummer så skicka gärna grattis sms och tips om amerikanska muskelbilar på blocket. håller nämligen på att kika på ett vrålåk till sommern som man kan ta till swedenrock festival!

nytt inlägg snart då mina vänner, puss å kram gurra "äpplet" brillman

gurra i halmstad!

hej kära läsare, tillåt mej att presentera jonas!
Tack för den härliga presentationen Gurra.  Det är härligt att ha dig här. Er andra med.
Dagen till ära har jag varit och plattat mitt hår, ni borde se mig. Känner mig lite som en rockstjärna idag och det gillar jag. Student som jag är nu för tiden så har man ju sånna där tentor. Första idag faktiskt och jag tror det gick bra. Detta ska ju förstås firas med kopiösa mängder av öl, vin och mina härliga vänner. Snart ska vi på glitterfest och då känner jag mig som mest hemma, jag kan få använda allt mitt feta bling-bling. Dagen till ära använder jag mig av 24 karats ring med 22 diamanter. Självklart formad som ett dollartecken. Runt halsen hänger ett i diameter 12 cm stort halsband i vitt guld, formen är en cadillac fälg. Har även bytt ut mina tänder till rubiner och smaragder. För att hålla koll på tiden använder jag mig självklar av en digital guldklocka av märket Gul.
Gurra kom och krävde en lista av mig här och nu, efter att i veckan har sett Kung-fu Panda blir listan självklart De fetaste Kung-Fu djuren. (Som inte var med i filmen)
10. Padda, tungan skulle kunna vara ett dödligt vapen.
9. Räven, inte den starkaste av djur men antagligen den slugaste.
8. Varg, jobbar gärna med en partner och har fina gaddar.
7. Fjäril, float like a butterfly
6. Bi, sting like a bee
5. Elefanten, tål mycket stryck, svår att få ner, kan behöva jobba på tekniken
4. Pilgrims falken, riktigt farliga och snabba attacker, dyker ju hur snabbt som helst
3. Vårtsvin, pumba e ju brännhet
2. Spindeln, 8 ben som kan sparka e inte lätt att undvika
1. Mysk oxe, farliga horn, mycket hår, listig, helt enkelt bäst

gurras igen nu! takkar jonas för detta så hös vi snart igen! pösss

Skägg kallas det hår som växer på en mans haka, hals och kinder.

hej allesammans! gurra tillbaka vid rodret, maskineriet eller spakarna om man nu vill säga så.
hatar december förutom julklappar, ,apotekarnas julmust, öl, jäger, sprit, whiskey, vodka å alla andra läckerheter som julbordet har att erbjuda. kan väl nämna kaffe också eftersom jonny på jobbet hatar att ja gillar kaffe. ni läste rätt, hur kan man hata att någon gillar kaffe? han kanske har haft dåliga erfarenheter med kaffe, det e ju faktiskt ganska lätt att spilla.
ni kanske blir lite besvikna på nu på ett kort inlägg men ja väntar tills på lördag å söndag med lite olika slags överaskningar.  nu kom ja på en sak, ja kan dela ut lite svarta å vita kameler innan ja slår på simpsons

john berggren får en kamel för att han e slarvig. petter får en kamel för att han e världens lataste snälla människa.  mats för 2 för att han gillar gossip girl å har skägg å allt some  kooolt!  albin får en också för att han e snygg. tobbe får 10 för att han kommer bli om inte detta års utan nästa års designer. ni andra som e mina vänner å undrar varför inte ja har fått någon vit kamel beror på att ja inte orkar skriva mer.

10 svarta kameler till mej själv eftersom ja e skägglös å smal. ja blåser ju iväg om det kommer en för stark vindpust. nytt inlägg om ngn dag som sagt! sow lång! brillemannen


En irriterad stockholmare till en spårvagnsförare i en försenad trea vid Valand.


-Vad det här går lååångsamt, varför har ni inte någon tunnelbana i Göteborg?


-Ja du vet, vi har ju inget att dölja.


kan inte ja få fälla träd när agneta fält skog?

hej igen, sitter med en kall öl i näven efter en härlig arsenal vinst.. typsikt mej att dricka öl igen! antar att ni vill att ja skall lugna ner mej å mitt levende fast det går inte!  skall se trams lajv snart, mycket spexiga killar dom där som fortsätter att roa kungsbacka befolkningen år efter år.

hade ett bra snack innan mej john "jorpa" ahlberg innan agående den negativa responsen på hans inlägg från gårdagen, han beklagade sej genom att han hade mycket på jobbet just och att hans huvud var någon annanstans.
hoppas att ni har överseende med detta för om han vill så kan glimta till som den sällsynta juvelen han är.

eftersom det e lördag så tänkte ja skojsa till det lite! En så kallad topp 10 lista med saker ja gillar.. fast nästa lördag kan det va något helt annat, t ex. topp 10 koola ödlor eller fräcka jackor. ni get the point som the englishmen säger.

börjar med sista platsen å räknar ner, får se om ja orkar med tuffa å bra anledningar till varför ja just valt denna sak eller denna persoon osv till just denna plats.

10: Mössa, bra när det e kallt plus att ja ser lite ut som en freestyle åkare i någon kool skidgren med mitt fina hår som sticker ut.

9.cd skivor. håller tyvärr på att dö ut men känslan av att få hem ett gäng med skivor å bläddra i konvolut å kanske lukta lite på det med.

8. wikepedia.com. bra sida, roligt att läsa ball info, kika gärna på hur låten "smoke on the water" gjordes... kOOL skit.

7. Pondus i gp, bra roligt å bra kalkylerat.

6. att skvätta "snö" på målvakten i hockey.. att kaxigt sett att säga fuck u, ja skall göra mål på dej sen!

5. att ha en cigg i mungipan när man skjuter badguys! ser itne bara oerhört koolt ut utan kan även rädda dej ut knepiga situationer.

4. cassano, världens bästa ärrade spelare som ligger med myckert kvinnor å gör mycket mål för sitt sampdoria

3. tobbe johansson, min kramat som ja kallar det för. kan med sina färdigheter göra en ful t-shirt till askool genom med kusliga skills slita av ärmarna. vipps så har man ett linne som inte bara e snyggt, det gör även så man ser sina ta2s

2. roliga klipp på youtube. kanske har blivit till en vana för många att visa upp ett nytt klipp på förfesten men oj vilken suckse det kan göra.

1. luftgitarr. älskar att utföra ett solo, spela ett tungt riff eller att trasha gitarren mot marken. total apocalyse!

en vecka kvar till nästa lista. kommer säkert att dyka upp mer inlägg imellan.. på återseende!! gurra


gurra presenterar john "jorpa"alhberg


 
ett snabbt inlägg i berusning! skall säga välkommen till min gästbloggare john ahlberg! Tack som fan Gurra skitkul o få sin tid i rampljuset! Har väntat på ett sånt här tillfälle ett bra tag o nu när jag väl har fått det tänker jag inte låta det "gå mig ur händerna" som man förmodligen inte kan säga... Tänkte börja med att ifrågasätta (ett ord?), facebook... Jag e ledsen att säga de alla Facebook lovers men facebook har gått sönder. Nåt måste va fel, ja har fåt tre, 3!, notifications på en hel vecka... vet vad som kan ha gått i kraj, internet? tokyo börsen? vem vet, inga notifications blir de iaf... jaja... Till det riktigt viktiga i mitt inlägg! SAVAGE GARDEN! jag tror, detta kan vara en hypotes men det kan lika gärna vara den absoluta sanningen, att Savage Garden hade möjlighet att bli världens absolut bästa hård rock band! Jupp du läste rätt! Men dessa två coola katter har förstått vad som verkligen är rock n roll! Imagine this! Två killar som älskar metall, hårdrock och punk startar ett band med några polare, de gör ett gäng schyssta låtar, letar bolag får inget, orkar inte jobba, fortsätter men kommer ingenstans... ni vet hur de e... Men sen får Daren Heyes en idé! Vi skriver ett gäng rikigt coola hårdrock riff men spelar dom på en synth o annan skit o lanserar sedan det som pop... Dom säljer första plattan i en skvantiljon ex, håvar in stora stålar, gör ytterligare en platta, håvar in lika mycket på den sen lägger de ner... Summa summarum, nu kan de tu leva en riktig rock n roll lifestyle! Det kallar jag rock stjärnor! True story!

tillfällighet?

hej hej mina kära bloggläsare och vänner! skoj att se att det verkligen finns någon/några som läser denna "piece of shit" till blogg! nää då ja skoja ju bara, går ju inte att förneka eller blunda för det senaste stjärnskottet på denna blogghimmel, nämligen jag. Nog med skryt om man nu kan kalla det så och genast vidare till något helt annat! jag jobbar i en ganska stor grå kub vid motorvägskanten som det står NINTENDO på. fast bara några av bokstäverna som lyser, vet ej dock vilka så här på böjd arm. inget som hellst intressant med detta, packar spel, kör truck and sow ån. det som underlättar är att ja jobbar med ganska sköna å läjdback människor. för att undvika utråkning så skall ja komma till det så kallade ämnet. 2 utav dessa kamrater som heter niklas å jonny brukar reta mej för min musiksmak. ibland gör dom även det utan att ja provicerar dom till det. niklas som e den lille valpen på jobbet gillar ganska mycket bra musik faktiskt, mycket aggresiv jävel som bara lyssnar på opeth å andra tungviktare. helt ok med detta, men han gillar ingen annan rock utan hoppar ett rejält kliv ner till soft popcorn med plinkeli plong gitarrer. nu över till jonny, en synthpopare med inslag av maskmetal med mycket emotions om man nu kan säga så. han tipsade dock om city and colour till mej, bra skit! nu vet ni vilka 2 man har att göra med. - jävla jeans rockare!- du gillar allt med disstade gitarrer å snabba koola trummor..sådan skit för man höra frekvent på jobbet..skall det vara så? i min stundade ensamhet framför burken så slog det mej som en blixt från klar himmel! jAg e ju tamejfan född samma dag som lemmy "mannen som knullar satans fru" kilmister från Motörhead! så ja vill bara säga att det e en stolt rocker som sitter å smattrar på detta tagnentbord! H.M.I.T.N / guRRa! ps här lite info om lemmy! Lemmy Kilmister, eg. Ian Fraiser Kilmister, född 24 december 1945 i Stoke-on-Trent, Staffordshire, England, är en brittisk artist. Grundade 1975 Motörhead, där han är sångare och basist. Innan dess hade Lemmy varit medlem av bandet Hawkwind.Smeknamnet "Lemmy" sägs komma av att han i sin ungdom höll på med amfetamin och ständigt behövde låna pengar till sitt missbruk; "lend me"

RSS 2.0