lördag..

hej igen, denna dagen hade väl kunnat vara bättre kanske. blåvitt åkte på däng av kalmar. jävla skitlag, synd att slitvargen seb skall varva brillians med hjärnsläpp. killer stiller levererad igen, ingen chock där. blir till att trösta sig själv med lite alkohol och annat gott ikväll.

orkar inte skriva mer utan tänkte bara tipsa om 3 låtar som kan hjälpa till att få ut lite frustrationer för tillfället.

Raised Fist- Pretext

brain drill - the parasites

the haunted - no compromise

får man inte ut lite agg till ngn av dessa gobitar så hojta till.hej svejs


HEJ IGEN !

tjena allesammans, det va ett jävla tag sen man satt här framför dumburken och delade med sig av sina tankar och vad som hänt osv. Denna här gången har det faktiskt hänt ganska mycket, jag har börjat studera och skall även flytta till Horgessles lilla håla halmstad. Media och kommunikation någonting heter programmet och denna första månad som har varit har väl inte direkt vart som jag tänkt mig. 
 Efter en kanon trevlig nollning med massa spex, dans, hyss och sång så var det ju dax för studierna som har behandlat mig som en påse grus. Nä då men det har faktiskt vart svårt att anpassa sig till högskolans studier när det nu var så länge sedan man satt bakom den lilla skolbänken, men det tar väl lite tid, brukar ju göra det när det gäller mig och min vattenskalle. Nu har john, petter och jag iaf fått tag i en liten 4:a hos en snubbe som heter micke, en kool katt som gillar golf och grillat kött. Ser championz leauge kvällar framför mig med fifa 10 och rundpingis, fan va kul det skall bli.
så ja, det va en liten snabb sammanfattning om vad som hänt mig osv det senaste, men vad hade mitt första inlägg på länge varit om jag inte knopat ihop en liten lista. som många vet så är det många "Stora" som har gått bort den senaste tiden så jag vill passa på att ta tillfället i akt och hedra dom med denna lista. då kör vi !

3. mikael jacksson -
alla har väl försökt göra en moonwalk någon gång? lite läskig snubbe dock fast va gör det.

2.
patrik swäjsy - ojoj, nu tänker väl alla på diry dancing och den klassiska " nobody puts baby in  the corner" fast det gör inte jag serru. tänker jag på patrik så tänker jag givetvis på den otroligt tuffa och grabbiga point break. rånare i president masker, gräs, surfare , expolsioner och som grädde på moset, fallskärmshopp utan fallskärm!! jo ni läste rätt.

1. Onkel Kånkel.( rape in piss )

mannen som gett oss klassiker som homotider, pedofilernas vollybollturnering och Ingen Rolls Royce gick bort tidigare ir år. Listan på godbitar hade kunnat göras hur lång som hellst, och när man väl sitter här så här och funderar så får man bara tänkte på de goda stunder och alla goda skratt som mister onkel gett en!

så ja, då va detta avklarat. syns snart igen . hej hej !






RSS 2.0