groggen is bak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hallå alla nu var det äntligen daks föt johansson igen, jag vet att folk har längtat och trånat. ikväll hade jag att ha med 2 listor om det e lunkt.

lista 1 : bästa sambos jag haft

7 petter S ett riktigt ass fruktansvärd att bo me kommer aldrig att hända igen


6 anna j jobbig

5 bettan inte så rolig helt enkelt

4 julia bitsk jävel som man aldrig kom överens med

3 jonny f världens största data/tvspelsnörd


2 stina världens dummaste men rolig ibland

1 ingemar behöver inte säja mer

lista två de 6 kolaste konserter jag upplevt


6 in flames lisebergshallen första gången jag såg dom  , jag, gurra the man, pjär och björken var där och det var awesome

5 flogging molly 2006 på hultsfred jag gurra och ett stort dammmoln riktigt jävla kolt

4 bullet sticky hade aldrig hört dom innan och dom jik in ok körde över mej fruktansvärt bra

3 Randy 2009 sticky alla gubbarna var samlade och det var ett 7helvetes röj

2 AT THE GATES trädgårn sista spelningen de gjorde på svensk mark och den näst sista de jorde någonsin , kan bara säga såg ni dem aldrig så missade ni något av det bästa som ett gäng svenskar någonsin kommer göra

1 HELLACOPTERS avslutningsturnen i karlstad fantastiskt jävla skit grymt kommer aldrig att glömma detta . allt nicke andersson tar i blir guld

jävligt bra spelningar allihopa och de har en sak jemensamt, det fanns en person som var med mej på alla dessa spelningar och det va gurra the fucking man. älskar han av hela mitt hjärta hoppas vi kommer att uppleva mer grymma konserter tillsammans.

hade för jävla bra

ps nej jag kommer inte att suga av gurra


späjsrock

hola allesammans, ikväll är det zlatan på inter! måtte barca slå inter, för vad hade champions varit utan barca? hur gott som hellst antar jag att real fansen tycker..

john kom precis in i rummet, han har blivit as biffig.. nOT! han är en bög i en bur

nu skall vi spela fifa hej dÅ!


va hände?

söndagsångest? check! fortfarande smal? check! bra på att dansa? check!

hej igen. tobbe sket i att blogga denna helgen tyvärr, efter det smörgåsbordet med komplimanger och hyllningar så tror jag att han fick lite skrivkramp och presationsångest. Men det kommer ett inlägg signerat tobbe om några dagar hoppas ja, om han nu vill.

vi hade besök av john berggren och mats andersson igår här nere i halmstad. riktigt trevligt va det!
efter några öl och groggs så gick vi till klasskamraten nathalie och hälsade på där. trevligt folk och god stämning rådde när vi gjorde entre, stämingen dog dock när vi kom. trodde jag va välkommen där men hade visst fel.. nä då skämtar lite. dom va glada och snälla!

parham vill höra detaljer från gårdagen, men det får han inte tyvärr. jag är en gentleman! whoOOOps.. smaka på den din gnagare =)

nu är det nip/tuck och bärs till lyset slocknar.. mvh/ cameron poe

tobbe gästar !

hej mina vänner, höll precis tal. jag bajsade inte på mig och stammade inte som jag hade förutsått! det gick faktiskt bra.. känns riktigt bra, nog om skolskit. lite viktiga news kommer här!

tobias johansson kommer att gästblogga ngn gång under denna helg, vad han skall dkriva om vet jag inte. han har helt fria tyglar, och tror att han kommer att nå många läsare med sin visdom.

för ni som inte vet vem han är så är tobbe en helylle kille med rock n roll som högsta intresse. han gillar även öl och youjizz så det är en kille man kan lita på. kanske har ett litet opolerat beteende ibland men det är det som gör han till den vassaste kniven i lådan. låter nästan som jag skall suga av han ju, men det skiter jag i. han e bra på det han gör.

h.m.i.t.n /gurra

äntligen lite stil på grejerna!

hej hej! vill passa på att tacka lille edward som går i min klass, för det är nämligen han som har fräschat till denna guldklimp till blogg!
jag vet ej om detta är tillräckligt för att attrahera läsare, men det är ju en bit på vägen iallafall.

imorgon skall jag hålla ett tal om golf i 5 minuter. som om inte detta var nog så skall skiten videofilmas också!
så länge jag inte får frossan så skall jag nog kunna ro denna båt i hamn. vad är det värsta som kan hända egentligen?? det är ju inte direkt så att dom kommer att hälla syra i ansiktet mitt om det inte är bra..eller?

ett tips till er som gillar musik och musikfilmer, lägg era vantar på eddie and the cruisers filmerna. ladda från sajberspäjs eller köp, i dont care fast gör det bara. sjukt bra. hej då biatchezz

5 tårdrypare! kanske 6, jo det blir 6..

hej igen! sitter i nattmörkret i min ensamhet och funderar på det mesta egentligen. kommer petter och johns gymförsök att generera i något? petters röv kanske skulle minska om han tog sitt förnuft till fånga och satta sig på en spinningcykel i stället för att lyfta bögiga vikter. john är ju redan ganska stor, fast kommer gymmandet att förbättre hans dans? känns som att jag får dra ett allt för stort lass på halmstads olika dansgolv.

jaja, nu är det alltså 5 filmer som jag tänkte lista i tur och ordning, filmer som gör att tårkanalerna vrider sig och man inte kan göra något annat en att brista ut i gråt. tror faktiskt att alla dessa filmer har fått någon utav er läserna på gråten, om inte så är fallet så är ni lögnare!

lets do this!

6.lejonkungen. när skurken Scar ser till att mufasa får möta liemannen så kliar det allt till i strupen.

5.landet för länge sedan. orkar inte äns förklara vilket elände den filmen ställde till för mig i lågstadiet. sängvätning och annat är bara förnamnet.

4. the terminal. Tom hanks är ett geni i rollen på flygplatsen, men det är filmens lilla indier som stoppar planet som är orsak till denna gråtfest.

3.armageddon. mannen, myten, bruce willis eller som han heter i filmen, Harry stamper. när han kastar in ben affleck (A.J) i slussen och säger att han skall ta hand om dottern är inte bara vacker, det är också väldigt sorligt. han är ju en gudabånad oljeborrare.

2. big fish. en utav mina favoritfilmer, den har allt! den sista halvtimmen så glänser ögonen konstant.

1. tombstone. val kilmer gör här sin livs roll vapendragaren Doc Holliday, är alkoliserad kauwboj med spelproblem, lungsot och en stor förkärlek till kvinnor. man vet hela tiden vad som komma skall, men när det väl gör det så är det inte roligt. denna film orskade kallabalik hemma hos brillman recidence då pappa brillman fick hålla om mig vid 13 års ålder och förklarade varsamt att det bara är en film... OJ va fel han hade! det finns en Doc Holiday i oss alla!



så jag det va alles, skönt att få dela med sig lite av dessa guldklimpar till filmer som får fart på tårkanalerna.

på återseende, gurra!


viktory !

hej hej alla läsare, det vill säga mig själv och någon enstaka som är inne och skall klaga på mina inlägg. men så är det iaf, jag är tillbaks efter en omtumlande helg hemma i kungsbacka som var fylld med aktiviteter och annat skoj.

5 kampens seger gick till 85:laget som jag själv fick äran att vara med och representera. Det var 5 stolta grabbar som fick mottaga jubel och ömsesidig respekt hemma på johns parkettgolv från de andra lagen(83 och 86:or)
vi vann 4 utav 5 grener, vilket kan ses som förudmjukande men det skall sägas att vi hade marginalerna på våran sida denna gången. dock så var vi överlägsna i frisbeegolf, fotboll, bowling och frågesporten..

tänkte kort lista vad respektive i de olika lagen tillförde, börjar med de äldsta.

Micke + en ny grabb från körn som deltog med bravur i bollsporterna, benhandlade stickan i bandyn som det vore en förlängning av hans arm.

- skrev buffalo soldiers när han skulle skriva bullfalo sabres i frågesporten, kan varit alkoholens påverkan, vem vet?

petter + shysst som fan
- inte så bekväm med boll

jonas + stabil rakt igenom, lagets stomme.
- inga svagheter här inte, förutom ett snedsteg gällande hans liverpool i frågesporten.

hasse - skötte sig bra överlag
- va kanske lite för hajpad innan, trodde mer på han. fast man skall ha i åtanke att han har en skadad axel och blev yr.

rickard + han deltog
- 70 poäng i bowlingen?? då vinner man ingen 5 kamp

86:orna

enok + ball
-fuskade inte som alla trodde

robin + duktig på allt men det räkte inte denna gång
- va lite för självsäker

john + hmm.. återkommer
- fantomenkunskaper, bowling, frisbeegolf, fotboll

örneflow -  dålig

85:orna

kan faktiskt inte betygsätta någon individ här, för det va maskinen, engagemanget och den otroliga drivkraften att vinna som gjorde att vi gick segrande ur detta.
hoppas att 83:orna kan styra upp en lika bra 5kamp nästa gång så vi får något att sätta tänderna i!
ha det gott allesammans , mvh gurra !

VINNARE DETTA ÅR!!! 

 

 

 

 

 

 

 






RSS 2.0