världens bästa band..

mustasch.. ord är överflödiga!

arvika då ...

hej hej hallå.. imorgon åker ja å respektive till arvika. ett ställe för mej som är ganska okänt men va ryktena säger så e det en synthfestival..aj då! fast va gör det med band som mustasch , nine å in flames..

sedan ett big shout out som man säger på TRL.. till martin bertil, grimberg å ramel.. tack vara sina goda kunskaper att roa å dricka pilsner så skall d uppträda med en såkallad liten lustig dans av ngt slag! ja e förväntansfull!

kjamisaj allihopis..

264172-3

264172-3


björnen äntligen på g!

hej hej hallå.. det är med ett varmt hjärta som ja delar med mej av detta glädjerus som jag å hela tölö just nu känner..
Mannen , myten , klenoden , tölölegenden, gitarristen från scapegoat.. ja just det allihopa ja menar björn lindvall.. hans såkallade benpipor å kropp som han har haft så mkt bekymmer med e äntligen ,inte helt bra skall ja väl itne säga för det vet ja ej, men det e iaf på rätt väg! vi får helt enkelt hålla tummarna å hoppas att det fortsätter i rätt riktning så kanske han knappar in lite på pappa leffes antal spelade matcher..

så alla som gillar bra fotboll med otäck spelkänsla å bra bollfördelning.. om cirkus 4 veckor så gör han antagligen comback som kirurgen på mittfältet.. skriv upp detta i almänackan!

ps/ heja björn

RSS 2.0